ΓΣΠ: Συγχαρητήρια στον Παρασκευά Μπατζάβαλη για το Παγκύπριο Ρεκόρ

Περηφάνια και αισθήματα μεγάλης αισιοδοξίας γέμισε όλους στον ΓΣΠ το Παγκύπριο Ρεκόρ στον ακοντισμό που κατέρριψε ο αθλητής του Παρασκευάς Μπατζάβαλης, κατά το Παγκύπριο Εαρινό Πρωτάθλημα «Τα 58α Μάτσεια», στις 18 και 19 Μαΐου 2019.

 

Ο Παρασκευάς κατέρριψε το Παγκύπριο Ρεκόρ, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, με βολή στα 77.65μ που αποτελεί και Επίδοση Αγώνων. Ο αθλητής από το Μαρούσι, προπονείται με τον ΓΣΠ από το περασμένο καλοκαίρι και είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο στο αγώνισμα του ακοντισμού, με ατομική επίδοση 85,95 μ. Ο Μπατζάβαλης, που είναι σύζυγος της πρωταθλήτριας του ΓΣΠ στο ύψος Λεοντίας Καλλένου (κάτοχος του Παγκύπριου Ρεκόρ) και ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο, περιλαμβάνεται ήδη στην εθνική Κύπρου και θα εκπροσωπήσει το νησί μας και σε διεθνείς αγώνες, με μεγαλύτερο στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020, ενώ μεσολαβεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Ο ΓΣΠ συγχαίρει τον Παρασκευά για την επιτυχία του καθώς επίσης και όλους τους άλλους αθλητές και αθλήτριές του που συμμετείχαν στα Μάτσεια κατακτώντας την πρώτη θέση στις Γυναίκες και τη δεύτερη στους Άνδρες.