Ο ΓΣΠ έτοιμος για τη διοργάνωση των Παγκύπριων Αγώνων

Πανέτοιμος ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) για τους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου που θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του (Εθνικό Στάδιο Στίβου) στη Λευκωσία, στις 18 και 19 Ιουνίου 2016.
Παρόντες όλοι οι πρωτοκλασάτοι αθλητές του Συλλόγου, με τους τρείς αθλητές που έχουν ήδη εξασφαλίσει το ολυμπιακό όριο (Απόστολο Παρέλλης – Δισκοβολία, Λεοντία Καλλένου – Ύψος και Δημήτρης Χονδροκούκης – Ύψος), αλλά και αυτούς που διεκδικούν το ολυμπιακό όριο (Ναταλία Ευαγγελίδου και Χρίστος Δημητρίου στο 800μ) σε μια από τις τελευταίες τους προσπάθειες για να το κατακτήσουν.


Μαζί τους και όλοι σχεδόν οι άλλοι αθλητές του Συλλόγου που κέρδισαν πέρσι και τις δύο κατηγορίες των Παγκυπρίων Αγώνων, έτοιμοι για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν το 2015 στη Λεμεσό. Αξιοσημείωτο το ότι στη φετινή ομάδα συμμετέχουν και νεαροί αθλητές μικρότερων κατηγοριών που πέτυχαν τα όρια συμμετοχής των Παγκυπρίων Αγώνων.


Οι φετινοί αγώνες γίνονται σε μια πραγματικά γεμάτη χρονιά, με Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες, μαζί και με άλλες μεγάλες διοργανώσεις όπως Παγκόσμια Γυμνασιάδα, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 και άλλα, στα οποία αρκετοί αθλητές του ΓΣΠ δίνουν το παρόν τους.


Ο ΓΣΠ εύχεται στους αθλητές του κάθε επιτυχία στους Παγκύπριους Αγώνες και καλωσορίζει όλους τους αθλητές των άλλων Συλλόγων της Κύπρου και εύχεται σε όλους κάθε επιτυχία, ειδικά στους αθλητές που διεκδικούν ολυμπιακά όρια με την ευχή να τα κατακτήσουν και να δώσουν στην Κύπρο τη μεγάλη χαρά της διάκρισης των Κυπρίων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Ρίο.