62.95μ. ο Παρέλλης σε μίτινγκ του ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά

Ο Απόστολος Παρέλλης -που βρίσκεται στην Αθήνα για μίνι προετοιμασία- αγωνίστηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 σε μίτινγκ του ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά. Εκεί ο αθλητής του ΓΣΠ είχε καλύτερη βολή στα 62.95μ.

Στο αγώνισμα της δισκοβολίας στο μίτινγκ του ΣΕΓΑΣ στον Άγιο Κοσμά έλαβαν μέρος 16 Ελλαδίτες από διάφορους συλλόγους καθώς και τρεις Κύπριοι που αγωνίστηκαν εκτός συναγωνισμού. Ο Παρέλλης ξεκίνησε με 62.40μ., ακολούθως έκανε 62.95μ. ενώ στη συνέχεια είχε βολές γύρω στα 60 μέτρα, πριν ολοκληρώσει με 61.40μ. Ο επόμενος αθλητής στην κατάταξη είχε καλύτερη βολή στα 58.84μ.

«Πήγα πολύ καλά, λαμβάνοντας υπόψη και τις συνθήκες που βρήκαμε. Ήταν το τελευταίο αγώνισμα της ημέρας, είχε ήδη νυχτώσει, έκανε κρύο και ήμασταν 19ά άτομα, έτσι αργούσαμε πολύ μέχρι την επόμενη μας προσπάθεια», μας είπε ο Παρέλλης και συνέχισε: «Ήμουν σε καλή κατάσταση, το έδειξα στις πρώτες δύο βολές που μπορούσα να ρίξω καλά και ελπίζω στον επόμενο μου αγώνα, όπου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες, να ρίξω ακόμη πιο μακριά».

Ο Κύπριος ρέκορντμαν στη δισκοβολία θα επιστρέψει στο νησί μας στις 15 Μαρτίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μήνα, πριν αναχωρήσει για τη νότια Πορτογαλία, για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας του. Στις 25 Μαρτίου 2016 σε μίτινγκ στο ΓΣΠ αναμένεται ο Παρέλλης να κάνει την επόμενη του εμφάνιση.