Για πληρωμή συνδρομής μέλους

 

Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 22874050

 

 

Βάθρο και στην Τσεχία για τον Παρέλλη

"Δεν βγήκαν περισσότερα μέτρα λόγω κούρασης των ποδιών, όμως είμαι ευχαριστημένος", δήλωσε μετά το 62.20μ. στην Πράγα.

Με βολή 62.20μ. ο Απόστολος Παρέλλης κατέλαβε την 3η θέση στο μίτινγκ Memorial Josef Odlozila, που διεξήχθη στην Πράγα της Τσεχίας τη Δευτέρα (09/06). Την ίδια επίδοση είχε και ο Koυβανέζος Χόρχε Φερνάντες που πήρε την 2η θέση, ενώ πρώτος στο μίτινγκ αναδείχθηκε o Γκούντιους Άντριους από τη Λιθουανία με καλύτερη βολή στα 62.42μ.

Μάλιστα, οι δύο τους μαζί με τον Παρέλλη, ήταν οι μοναδικοί από τους εννέα αθλητές που έλαβαν μέρος που κατάφεραν να στείλουν το δίσκο πάνω από τα 62 μέτρα. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο 3ος Απόστολος Παρέλλης είχε διαφορά πάνω από μισό μέτρο από τον επόμενο στην κατάταξη.

"Είμαι ευχαριστημένος", δηλώνει για την επίδοσή του ο Απόστολος Παρέλλης, ο οποίος συμπληρώνει ότι "δεν βγήκαν περισσότερα μέτρα λόγω της κούρασης των ποδιών μου". Όπως αναφέρει ο Κύπριος δισκοβόλος, "ήθελα περισσότερη ταχύτητα και δεν μπορούσα. Ήταν λίγο βαριά και σφικτά τα πόδια μου από τους συνεχόμενους αγώνες και τα ταξίδια".

Ο Απόστολος Παρέλλης πέταξε το δίσκο στα 62.20μ. με την 4η προσπάθειά. Είχαν προηγηθεί βολές στα 61.93μ., 61.17μ., 61.90μ., ενώ μετά το 62.20μ., στην τελευταία του απόπειρα για μία καλύτερη επίδοση είχε 61.67μ.

Θυμίζουμε ότι ο Απόστολος Παρέλλης είχε βρεθεί μόλις μία ημέρα προηγουμένως στην πόλη όπου έγινε το μίτινγκ Memorial Josef Odlozila, καθώς το περασμένο Σάββατο είχε αγωνιστεί στους Παγκύπριους Αγώνες πετυχαίνοντας το στόχο που είχε βάλει προηγουμένως για βολές πάνω από 63 μέτρα. Ο Κύπριος δισκοβόλος είχε τρεις βολές πάνω από τα 63μ. και ισάριθμες βολές πάνω από τα 62μ., παίρνοντας την πρωτιά με καλύτερη βολή στα 63.71μ.

Η συνέχεια
Πλέον, ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για τον Απόστολο Παρέλλη είναι το διήμερο 21-22 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ’ Κατηγορίας στην Τιφλίδα της Γεωργίας. "Για τους υπόλοιπους αγώνες, εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα μιλήσω με τον μάνατζερ και τον προπονητή μου για να δούμε σε ποια άλλα μίτινγκ θα λάβω μέρος", σημείωσε ο 29χρονος αθλητής.